VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS! 💛×
EUR
  • INR
  • GBP
  • CAD
  • USD
  • AUD
  • EUR
  • JPY

100% NIET GOED GELD TERUG GARANTIE ▪️ klantbeoordeling: 9.0/10

undefined

Om deze reden moet je altijd rubberen handschoenen aan doen bij het afwassen

Ik ben benieuwd: draag jij altijd rubberen handschoenen tijdens het afwassen? Vaak heeft dit te maken wat je vanuit vroeger hebt geleerd. Als je gewend bent om zonder handschoenen af te wassen, sta je er totaal niet bij stil om ze ineens wel aan te doen. Na het lezen van dit artikel weet ik zeker dat je het voortaan wél doet.

In dit artikel lees je waarom je tijdens het afwassen toch echt rubberen handschoenen aan moet.

Vies:

Helemaal niemand wordt blij van etensresten, al helemaal niet wanneer het onder je nagels kan komen... Maar met rubberen handschoenen hoef je het eten in ieder geval niet aan te raken en komt het zeker niet onder je nagels. Tip voor de vrouwen: wanneer je met je nagels in warm water gaat afwassen is de kans groter dat ze slijten of zelfs afbreken.

Hitte:

Je hebt heet water nodig bij het afwassen, maar wanneer het TE heet is vinden je handen dit niet prettig. Niet alleen je huid droogt ervan uit, ook is het water vaak te heet. Wanneer je handschoenen draagt heb je hier geen last meer van. 

Huid:

Afwasmiddel en warm water zijn niet goed voor je huid. Het warme water zorgt ervoor dat je handen snel uitdrogen, dit wordt nog eens extra versterkt door afwasmiddel. Vooral mensen die een gevoelige huid hebben kunnen snel irritaties krijgen. Door het dragen van rubberen handschoenen voorkom je deze uitdroging en irritatie. 

Grip:

Gladde materialen in combinatie met water en zeep is vaak geen goede combinatie. De kans is dan ook groot dat er regelmatig glazen en borden door je vingers glippen. Dit probleem kun je voor een groot deel oplossen door rubberen handschoenen te dragen. 

Bij kookmagazijn hebben wij een speciale alles in één afwashandschoen die jij kan gebruiken tijdens het afwassen!

This is product title

€0,99
View details
Loading...
x

x